ACVARIA PE FACEBOOKSUNA LA 0740631992ACVARIA PE TWITTERACVARIA GOOGLE+
Prima pagina | Despre AcvariaContact | Despre serviciile Acvaria | Servicii platite | Servicii gratuite | Mesaje si noutati
Intra in www.acvaria.com

Programările se fac de luni până vineri între orele 9-15 la numarul: 0722-573.455 (Vodafone)


Prima pagina | Despre Acvaria | Cuvânt înainte...

Numele meu este Dana Mîndru, iar pseudonimul meu esoteric este ACVARIA. Eu sunt gazda dv. în acest spatiu misterios.  Sunt jurnalist de profesie, web editor al siteului www.acvaria.com. Studiez tarotul şi astrologia din 1995, cristalele din 2002, terapia cu îngeri din 2014. Din 1997 ofer consultanţă esoterică (astrologie-tarot) şi din 1999 dezvolt din pasiune siteul www.acvaria.com în care găsiţi sute de articole din sfera mea de lucru si interes: astrologie, horoscop, tarot, cristale, interpretarea viselor, feng-shui.

Cartea mea de vizită | Povestea mea | Cuvânt înainte... | Declaratie de credinta | Portret de astrolog | Prezente mass-media | Atentionare-protest | Galerie foto-video | Recomandări şi sfaturi

Cuvânt înainte...

Data nasterii nu e doar parte din CNP-ul tău... nu este doar cauza aniversărilor costisitoare din fiecare an... nu este originea depresiei la adăugarea unui nou an la vârstă! Data nasterii esti... TU!

Nici nu bănuieşti câte are de transmis o banală dată de nastere despre tine! Prin răspunsurile pe care ţi le va oferi, astrologul îţi deschide astfel o primă poartă spre auto-cunoaştere, trecând dincolo de generalităţile unui simplu horoscop sau ale zodiacelor arhi-cunoscute. Pe acestea deja le cunoşti din cărţi şi reviste, nu vei auzi de ele aici, sunt detalii culese sub impulsul dorintei tale de informare, dar sigur te-ai întrebat de multe ori: "Ce reprezint? O zodie si atât?"

Nu eşti doar atât! Despre tine se pot scrie cărţi întregi, o lungă şi complicată legendă personală. Istoria ta încape în semnele unei astrograme, care demonstrează că eşti mai mult decât nativul dintr-o anumită zodie, cu defecte şi calităti. Eşti o entitate singulară, specială, aparte, născută pe coordonate unice ale spaţiului şi timpului pe acest pământ, iar informaţiile profesioniste pe care le poţi obţine aici arată cu adevărat cine eşti!

Sunt sigură că ai zeci de întrebări care te frământă. Nu am nici o îndoială că eşti si tu, ca oricine, interesat de ce îţi aduce viitorul. Bănuiesc că nu ai înţeles multe aspecte din trecutul tău şi eşti de multe ori derutat când priveşti spre viitor. Dar dacă ţi-aş spune că multe din aceste nelămuriri au explicaţii şi răspunsuri chiar pe harta ta astrală, nu ai dori oare să ridici puţin cortina şi să tragi cu ochiul? Aşa ai putea afla ce se petrece pe scenă înainte ca piesa să înceapă! Sunt informaţii ce vorbesc numai despre tine! Te descriu chiar pe tine! Totul este personalizat, calculat si analizat pe baza datelor tale astrale, deci adresat direct ţie.

Nici măcar nu e nevoie să fii aici, faţă în faţă cu mine, ca să-ţi dezvălui tainele! Dacă vrei, sigur, eşti invitat cu drag sa vorbim fata in fata, dar pentru un astrolog, data naşterii spune mai multe despre un om decât ar povesti el o zi întreagă! Ajunge doar să vrei să comunici cu mine în astral, să-ţi deschizi sufletul cu sinceritate şi să îmi oferi încrederea ta!

Îţi respect intimitatea, nevoia de confidenţialitate, dorinţa de a afla informaţii chiar şi sub umbra anonimatului. Ştiu că dincolo de cuvinte eşti Tu, cu tot universul tău de întrebări şi necunoscute, cu vibraţia datei tale de naştere, iar acestea sunt de ajuns pentru a lega o relaţie deschisă şi sinceră.

Când doreşti, te invit să-ţi clarifici nelămuririle şi derutele personale cu o reală dorintă de a te cunoaşte, fără a transforma acest demers într-un simplu amuzament. Concentrează-te! Nu te juca! Răspunsul ţi se relevă numai dacă ai nevoie de el si dacă îl ceri cu sinceritate!

Esti pregătit? Atunci alege forma în care îţi pot fi de folos începând din acest moment. Începe de AICI.

Destinul fie bun cu tine!

ACVARIA

Când sunteţi pregătit, vă aştept să discutăm.

Programările pentru consultaţii
 se fac la telefon,
de luni până vineri
între orele 9-15

Vodafone: 0722-573.455

Adresa web: www.acvaria.eu

Alte posibilitati de contact

   

 TOATE SPATIILE ACVARIA:
www.acvaria.com | FB Acvaria.com
www.kristale.ro | FB Kristale.ro
www.acvaria.eu | FB Astrolog.Acvaria


SUNA LA 0740631992ACVARIA PE FACEBOOKACVARIA GOOGLE+ACVARIA PE TWITTER

Servicii oferite de
S.C. ACVARIA Prod S.R.L.

J27/299/1997. RO9503880
Capital social: 300 lei
Piatra-Neamţ, judet Neamt, România

 

Toate drepturile rezervate - Acvaria este marcă înregistrată la OSIM.

Acvaria Astrolog roman. Cabinet astrologic Piatra Neamt. Consultatii astrologice. Servicii astrologice profesioniste. Astrograma natala. Ascendent. Zodii. Pozitia planetelor la nastere. Tarot. Interpretarea viselor