<Prima pagina

Recomandări pentru o consultație de succes...
Pentru o consultatie corectă si concisă, vă recomand:

Să cunoasteti cât mai corect datele nasterii, inclusiv ora nasterii - a dumneavoastra, eventual si a persoanelor care au legătură cu întrebările dv. Fără ora nasterii, o mare parte din informatiile astrologice va fi incerta sau va lipsi complet!

Să aveti clar stabilite subiectele și întrebările pe marginea cărora doriti informatii. Dacă solicitati informatii generale - de exemplu "ceva despre sanatate sau despre viitor" - atunci si răspunsurile vor fi generale si nu vor fi exacte si la obiect, asa cum v-ati dori...

Să fiți sinceri și deschiși. E nevoie de un flux reciproc de energie și deci de informație care vine si dinspre dv. O prezentare succintă si reală a problemelor dv. îl pune mai bine în temă pe astrolog pentru a vă putea oferi răspunsuri exacte si concise legate de problemele respective. Ascunderea voită a unor aspecte va diminua precizia si claritatea consultatiei. Încercati sa dati numele reale în cadrul intrebarilor dv, atât al dv., cât si al persoanelor implicate, pentru că așa se va intra mai ușor într-o conexiune directă cu dv.

fiti pregătit sufleteste puteti afla si lucruri care nu vă vor fi pe plac, care nu confirmă ceea ce credeati deja, care vă pot schimba complet perspectiva asupra anumitor planuri ale vietii dv.

oferiti feed-back astrologului pe marginea aspectelor pe care vi le prezintă pentru a mentine discutia vie, interesantă si interactivă. Un monolog de 30 de minute al astrologului pe care dv să îl ascultati ca la radio e posibil să nu clarifice subiectele care vă interesează. Interventiile dv. la obiect, întrebările sau detaliile dv. suplimentare, confirmările celor auzite vor sta la baza unei consultatii 100% de succes!

Să aveti încredere! Dacă aveti îndoieli asupra veridicitătii sau utilitătii acestor domenii spirituale, esoterice, si le consultati doar din curiozitate, răspunsurile vor fi neclare si multe adevăruri nu vă vor fi revelate.

Să Intrati în stare! Chiar dacă e o consultatie telefonică sau pe Skype, totuși nu e o conversație obișnuită, e una care necesită o anumită deschidere emoțională și spirituală, de aceea e bine să vă aflați într-un loc liniștit, departe de agitație, să nu fiți deranjat. Să aveți o stare psihică bună, relaxată, calmă. Să fiți într-o formă receptivă, să nu vă grăbiți, să nu fiți presat de timp sau distras de alte activități din jurul dv. Pentru a fi total relaxat și pregătit pentru o astfel de explorare spirituală, puteți medita cu câteva minute înaintea discuției telefonice, vă puteți ruga în stilul dv., vă puteți conecta în stilul propriu la divinitate, chemați îngerii aproape, cerându-le să primiți, prin intermediul acestei discuții, răspunsurile care vă vor fi de folos. Puteți aprind elumânări, bețișoare parfumate, puteți face aromaterapie în același timp, puteți asculta în fundal o muzică plăcută, de meditație, puteți intra într-o stare cu totul specială prin propria dv. creativitate.

În cazul citirilor angelice - să credeti în existenta îngerilor la modul spiritual cel mai pur, nu neapărat dintr-o perspectivă strict... crestină. Îngerii sunt fiinte de iubire si lumină care nu au nicio legătură cu dogmele religioase, ei sunt mesagerii lui Dumnezeu, aceiași în orice religie! Dacă sunteți de altă părere în acest caz, vi se va respecta opinia și NU se va lucra cu acest instrument de lumină, dar dacă sunteți adeptul acestei teorii - al capacității omului de a apela la călăuzirea și ajutorul îngerilor - exprimati-vă opinia în acest sens, pentru a include și informații din acest domeniu minunat!

În cazul citirilor vietilor anterioare si al consultatiilor de natură karmică, să fiti adeptul ideii ca ati mai trait in vieti anterioare. Dacă nu sunteți adeptul acestei opinii - al reîncarnărilor și a existențelor succesive pe acest pământ, ducând după noi un bagaj karmic moștenit din trecut - nu se vor face referiri la acest plan al existenței, deci anunțați acest lucru pe parcursul consultației.

Să cereți doar informatii care vă privesc personal! Aceste instrumente de lucru NU sunt un joc, ci sunt arte si stiinte esoterice care intră în relatie directa cu dv. - si numai cu dv.! - deci NU veti putea primi raspunsuri care nu vă privesc personal, legate de alte persoane sau care ar putea constitui secretele altor persoane. NU putem dezvălui secretele iubitului, sotului, prietenilor care nu vă privesc în mod directNU puneti întrebări în numele altor persoane, NU putem intra in conexiune cu alte persoane, care poate nu-si doresc această legatură. Tarotul si astrologia NU lucrează prin intermediari, ci intră în rezonantă cu dv. Acuratetea raspunsurilor depinde foarte mult de sinceritatea întrebării dv., de deschiderea dv. spirituală si, mai ales, de nevoia de a primi acest răspuns. Dacă e doar o curiozitate, o distractie, fiti sigur că răspunsul va fi tot o joacă, dar, dacă aveti într-adevar nevoie de acest raspuns, tarotul si astrologia îsi vor dezvalui usor tainele în fata dv.!

ACVARIA NU POATE RASPUNDE LA:

 • întrebari puse în numele altor persoane gen "Cu cine se va căsători iubitul meu?" sau "Când va pleca X în străinătate?" - Puneti întrebări numai în strânsă legatură cu persoana dv. si rudele de gradul I (copii, sot, parinti). Nu se acceptă întrebări puse în numele amantului, iubitului, amicului, colegului de banca, sefului, vecinului, decat dacă acestea v-au fost cerute de ei în mod expres. Nu veti primi raspunsuri care ar putea dezvalui posibile secrete ale altor persoane!

 • întrebari extrem de generale gen "Ce imi rezerva viitorul?" - "Cum e destinul meu?" - "Voi avea noroc?" - "Imi va fi bine?" - "Ce imi puteti spune despre X?" - "Se intampla ceva interesant luna asta?" - "Ce e cu X?". Incercati să puneti întrebari la obiect, precise, pe o temă anume, altfel si raspunsul va fi la fel de general.

 • întrebari banale gen "Ma suna X?" - "Iau nota buna la lucrare?" - "Imi cumpar telefon?" Incercati să vă referiti numai la lucruri cu adevarat importante! E păcat să cheltuiti bani pentru asemenea fleacuri...

 • întrebari care cer cifre gen "Ce nota iau la lucrarea la engleza" sau "Cate kilograme va avea copilul meu"

 • întrebari macabre sau malitioase, legate de moarte, accidente, boli grave, ghinioane, gen "Va muri bunicul anul asta?" - "Ma asteapta vreun accident grav?" - "Va pati ceva grav dusmanul meu" - "Se va intoarce impotriva lui X ceea ce mi-a facut?"

 • întrebari legate de vraji, farmece, blesteme gen "Mi-a facut cineva farmece?" - "Sunt vraji facute impotriva familiei mele?"

 • întrebari de confirmare a previziunilor oferite de alte persoane gen "Mi-a spus un astrolog ca..." sau "Mi s-a prezis cutare. Este adevarat?" Acvaria își asumă doar propriile interpretări!

ATENȚIONĂRI NECESARE:
Înainte de a suna, vă rugăm sa luați la cunostință că:

 1. La acest număr răspunde un om, nu o centrală telefonică sau un robot, deci vă rugăm sunați la ore adecvate si in zilele normale de lucru. Respingem apelurile din afara orelor indicate sau in weekend.

 2. La acest număr se fac DOAR programări, NU vi se răspunde pe loc la întrebări.

 3. La acest număr NU vi se citește horoscopul în direct la telefon.

 4. Aceste consultatii NU sunt gratuite. Vă rugăm să citiți aici despre tarifele consultațiilor.

 5. rugăm să NU sunați  pentru alte probleme, decât pentru programări sau informații suplimentare legate de consultațiile disponibile.

 6. Citiți mai multe detalii despre Acvaria ca să știți cu cine vorbiți, ce experiență are, ce poate oferi. Cititi CV-ul ACVARIA aici!

 7. Vă rugăm NU sunați la alte numere de telefon, decât la cel indicat în această pagină. Da, Acvaria există, este om, are familie, are un domiciliu, deci nu trebuie să o verificați în cartea de telefon și nici la domiciliu. Ca orice profesionist, Acvaria își desfășoară activitatea la biroul său (fotografii AICI ca să vedeți în ce mediu vă primim) și are număr de telefon de serviciu - indicat pe laterala dreaptă - deci vă rugăm să o contactațși după coordonatele făcute publice.

 8. Acvaria își desfășoară activitatea ca astrolog prin S.C. ACVARIA PROD SRL Piatra Neamț (RO9503880, J27/299/199, capital social: 300 RON). Toate serviciile Acvaria sunt autorizate, fiscalizate: pentru persoane fizice se emite - chitanță sau bon fiscal, pentru persoane juridice - se emite factură fiscală.

Date de contact

<Prima pagina