<Prima pagina

ACVARIA® prezintă:
Mistele noptii***
Interpretarea viselor.

IN CE CONSTA ACEST SERVICIU:

Rubrica MISTERELE NOPTII oferă interpretarea unui vis.

Scrieti în detaliu visul care vă preocupă si vă voi oferi o traducere personală a simbolurilor aparute în vis, ce vor ele să transmită, spre ce să acordati atentie în urma acestui vis.

CUM APELATI ACEST SERVICIU?

  1. Trimiteti prin email la adresa: contact (AROND) acvaria.com descrierea cât mai clară si mai detaliată a visului care vă preocupă. Unde e necesar, oferiti informatii în plus (cine sunt persoanele din vis, ce nelămuriri aveti legate de situatiile din vis)

  2. NU mentionati doar simbolul principal al visului - de exemplu "am visat pesti" - ci încercati să descrieti cât mai detaliat ceea ce ati visat ca pe un film de actiune în care să apară si detalii de context, cu toate detaliile pe care vi le mai amintiti, inclusiv legat de ceea cea simteati în acel timp. Un simplu aspect mentionat nu este suficient pentru un vis corect interpretat.

  3. La final scrieti in email: numele/pseudonimul cu care doriti sa apareti raspunsul în arhivă. Odată cu expedierea emailului cu visul si numele/pseudonimul, trimiteti un SMS la 1303 cu formatul mai jos specificat.

  4. NU trimiteti descrierea visului în SMS! Descrierea o puteti face pe larg în email, dar fără SMS-ul corespunzator, solicitarea nu va fi onorata.

  5. Dacă aveti mai multe vise, trimiteti un SMS pentru fiecare dintre ele.

  6. Dacă visul este foarte plin în detalii si interpretarea va necesita un efort mai amplu, vi se va cere sa mai trimiteti un SMS in aceleasi conditii, care sa acopere contravaloarea unui serviciu mai complex.

CUM APELATI ACEST SERVICIU?

1. Cititi regulamentul acestui serviciu pentru a respecta toate conditiile tehnice.
2.
Trimiteti datele solicitate prin SMS la numărul scurt 1303 după formatul obligatoriu mentionat mai jos.
3. Mesajul trimis prin SMS la aceastaă rubrică trebuie să aibă obligatoriu următoarea formă:

ACVARIA VIS NUME  (cel mentionat in emailul cu descrierea visului)
(Exemplu: ACVARIA VIS MARIA 24.05.1968)

In care:
Informatie obligatorie: Parola acestui serviciu: ACVARIA
Informatie obligatorie: Rubrica accesată: VIS - Acest cuvant trebuie sa insoteasca mesajul dv pentru a va oferi raspunsul la aceasta rubrica, si nu la alta de acelasi format
Informatie obligatorie: NUME/PSEUDONIM - Este necesar pentru a sti daca sunteti femeie/barbat si pentru a va cauta corect raspunsul publicat in arhiva. Nu raspundem la mesaje anonime!

IMPORTANT!

  • Nu depasiti 160 de semne intr-un mesaj, altfel mesajul va fi taxat dublu.

  • Nu folositi diacritice romanesti, altfel pot aparea mesaje incomplete, indescifrabile, incompatibilitati tehnice.

EXEMPLU DE RASPUNS.

Răspunsul primit în arhivă poate fi de forma următoare:

MARIA - INTERPRETARE: Visul este o caracterizare a modului in care privesti casnicia sau implicarea intr-o relatie serioasa. Esti putin idealista cu privire la viata de cuplu, o vezi frumoasa, plina de mici evenimente placute, cei implicati fiind mereu inconjurati de lume (de aceea apar mereu cate 4-5 copaci, ca un simbol al integrarii intr-o societate numai prin apartenenta la un cuplu) desi in alte cupluri vezi ca treburile nu stau chiar asa cum crezi tu, de aceea imaginea este atat de distrusa, deci totul e doar o aparenta ca e frumos, pentru ca relatia de cuplu nu e chiar atat de ingenua pe cat o crezi. Sticlele colorate sunt tocmai aceasta nota de frumusete pe care o vezi tu in cadrul unui cuplu - acele mici detalii care dau deliciul unei relatii, dar pe care in general doar femeile le remarca - dar ceilalti rad de viziunea ta. Mergand peste acele dealuri - care pot fi un simbol al suisurilor si coborasurilor in cuplu - tie ti se pare totul atat de frumos, dar mai incolo spui ca totul arata dezolant, ars, retezat, uscat, deci frumusetea si naturaletea vietii de cuplu este doar o parere. Daca esti casatorita, e posibil sa fi aparut niste dezamagiri in cuplu, ai vazut probabil ca nu era chiar atat de frumos ca in vis. Daca nu esti casatorita, atunci acelasi lucru este valabil pentru ceea ce astepti tu de la casnicie in general. O anumita puritate pe care o speri, dar care cu timpul dispare. Mai exista varianta ca, intr-o relatie in care esti deja implicata, sa fi ajuns deja intr-un impas in relatia cu partenerul sau poate te simti intr-un fel hartuita de un barbat care iti doreste compania, dar pe care tu il respingi.

Sus

IMPORTANT DE STIUT INAINTE DE A TRIMITE MESAJUL!
Acesta NU este un serviciu gratuit. Valoarea unui SMS este de
3 euro+TVA
Pentru a întelege modul în care puteti beneficia de acest serviciu, cititi mai întâi REGULAMENTUL ACESTUI SERVICIU

Număr scurt pentru SMS:
1303
Valabil in retelele:
Orange
Telekom-Mobile
Vodafone
DIGI Mobil
din România

 

<Prima pagina