<Prima pagina

ACVARIAź prezintă:
Perioade karmice***
Care sunt următorii ani cu lectii marcante în destin?

IN CE CONSTA ACEST SERVICIU:

Rubrica PERIOADE KARMICE oferă raspuns la următoarele întrebări:

  • Care sunt anii cu impact karmic major din acest interval al vietii dv.? Acei ani sunt marcati de aspectele formate de PLUTO – planeta marilor probe de destin - una dintre cele mai dure și profunde influențe asupra vieții umane, fiind semnul destinului însuși. În trecerea sa extrem de lent㠖 ce durează ani întregi – el răstoarnă situații vechi, aduce modificări de esență, reformulări majore de viață, evenimente extreme, transformări drastice. Este declanșatorul multor evenimente majore de destin sau crize, blocaje, distrugeri, rupturi, toate cu conotatii karmice profunde.

  • In ce casa se afla Nodul Nord în prezent, pentru cât timp, care sunt domeniile care cer mai mult de la dv. acum, care este sfatul karmic al perioadei actuale? NODUL LUNAR NORD – elementul karmic “Sensul vieții” - nu este o planetă, ci un semn virtual pe harta astrologică ce arată direcția, misiunea dv. de viață, marile evenimente de destin. Nodul Nord are o influență subtilă, el acționează prin avertismente, lecții de viață și probe prin care vi se arată calea care vi se potrivește. El indică de obicei direcția care necesită mai multă atenție, precum și domeniul prioritar unde trebuie să depuneți eforturi majore în perioadele indicate.)

  • Pentru aceste informatii este foarte important sa cunoasteti si ora nasterii cat mai corect posibil, altfel nu poate fi calculata pozitia Nodului Nord.

Acest serviciu implică folosirea urmatoarelor instrumente de lucru:

  • elemente de astrologie natală si karmică

CUM APELATI ACEST SERVICIU?

1. Cititi regulamentul acestui serviciu pentru a respecta toate conditiile tehnice.
2.
Trimiteti datele solicitate prin SMS la numărul scurt 1303 după formatul obligatoriu mentionat mai jos.
3. Mesajul trimis prin SMS la aceastaă rubrică trebuie să aibă obligatoriu următoarea formă:

ACVARIA KARMA NUME DATA NASTERII ZZ.LL.AAAA HH.MM LOC JUDET
(Exemplu: ACVARIA KARMA MARIA 24.05.1968 11.35 AM Pitesti, PH)

In care:
Informatie obligatorie: Parola acestui serviciu: ACVARIA
Informatie obligatorie: Rubrica accesată: KARMA - Acest cuvant trebuie sa insoteasca mesajul dv pentru a va oferi raspunsul la aceasta rubrica, si nu la alta de acelasi format
Informatie obligatorie: NUME sau PSEUDONIM - Este necesar pentru a sti daca sunteti femeie/barbat si pentru a va cauta corect raspunsul publicat in arhiva. Nu raspundem la mesaje anonime
Informatie obligatorie: DATA NASTERII: ZZ - ziua, LL - luna, AAAA - anul nasterii
Informatie obligatorie: ORA NASTERII: HH.MM - HH - ora MM - minut cu aproximatie de maxim 30 minute.
Informatie obligatorie:  LOCUL NASTERII: Localitate, judet. Nu mai mentionati "judetul" daca este acelasi cu orasul (de ex Galati, Cluj etc)

IMPORTANT!

  • Nu depasiti 160 de semne intr-un mesaj, altfel mesajul va fi taxat dublu.

  • Nu folositi diacritice romanesti, altfel pot aparea mesaje incomplete, indescifrabile, incompatibilitati tehnice.

EXEMPLU DE RASPUNS.

Răspunsul primit în arhivă poate fi de forma următoare:

MARIA 24.05.1968
1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 1994-1998 - urmatoarea va fi - 2013-2014. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2019-2020. In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, ion care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica.
2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul septembrie 2008 - octombrie 2010 - Nodul Nord traverseaza lent casa II semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: bani, siguranta, securitate materiala, confort, liniste, posesiuni, avere, valori, nevoi personale, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamant, terenuri. E o perioada de reformulare a propriei vieti, deci trebuie sa fiti atent la ce alegeti, la decizii, la modul de manifestare al propriei vointe, la comportament!
3. INDEMNUL PERIOADEI: investeste cu cap, prinde cheag, acumuleaza, dar si economiseste, pune un ban deoparte pentru zile negre, fa ca viata ta sa devina mai stabila, descopera frumusetea vietii, (re)descopera-ti talentele, iubeste, ataseaza-te de ceva numai al tau.
Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

Sus

 

IMPORTANT DE STIUT INAINTE DE A TRIMITE MESAJUL!
Acesta NU este un serviciu gratuit. Valoarea unui SMS este de
3 euro+TVA
Pentru a întelege modul în care puteti beneficia de acest serviciu, cititi mai întâi REGULAMENTUL ACESTUI SERVICIU

Număr scurt pentru SMS:
1303
Valabil in retelele:
Orange
Telekom-Mobile
Vodafone
din România

 

 

 

<Prima pagina