<Prima pagina

ACVARIAź prezintă:
Marile hopuri***
Care sunt următoarele opozitii si careuri planetare care vă vizează direct?

IN CE CONSTA ACEST SERVICIU:

An de an, asa cum se miscă ele pe cer, planetele mari si lente de la Jupiter si până la Pluto formează diverse aspecte cu planetele de pe astrograma dv. natală. Prin acest calcul sunt scoase în evidentă cele mai importante 2 opozitii planetare, cele mai recente fată de momentul actual, si felul în care vă influentează.

 Opozitiile planetare sunt provocarea de care aveti nevoie pentru a da impulsul concret altor evenimente ale vietii. Opozitiile si careurile reprezinta frane, cer efortul de a lupta mai mult, cer descoperirea adevaratelor dv. valente, pentru ca ele genereaza mari hopuri de trecut. Opozitia reprezinta un unghi de 180 de grade, deci două planete amplasate diametral opus pe zodiac. Opozitiile planetare sunt aspecte de dezechilibru, de complementaritate; aduc obstacole, confruntari, lipsuri, limite, instabilitate, nevoia de asociere, diferente. Desi sunt aspecte dificile, nu toate opozitiile sunt negative, exista si opozitii de complementaritate sau de atractie, ce lucreaza dupa principiul "contrastele se atrag". Opozitiile ne îndeamnă la echilibru, la prudentă, la actiune pentru a tine sub control energiile descătusate prin opozitie.

Opozitiile lui Jupiter se repetă ciclic o dată la 11-12 ani, iar cele ale lui Saturn o dată la 28-30 de ani, în schimb opozitile lui Uranus, Neptun si Pluto sunt aspecte unice in viata, deci nu aveti parte de astfel de aspecte decât rareori pe parcursul vietii.

Acest serviciu implică folosirea urmatoarelor instrumente de lucru:

  • elemente de astrologie natală si previzională ce apar pe astrograma natală

CUM APELATI ACEST SERVICIU?

1. Cititi regulamentul acestui serviciu pentru a respecta toate conditiile tehnice.
2.
Trimiteti datele solicitate prin SMS la numărul scurt 1303 după formatul obligatoriu mentionat mai jos.
3. Mesajul trimis prin SMS la aceastaă rubrică trebuie să aibă obligatoriu următoarea formă:

ACVARIA HOP NUME DATA NASTERII ZZ.LL.AAAA HH.MM LOC JUDET
(Exemplu: ACVARIA HOP MARIA 24.05.1968 11.35 AM Pitesti, PH)

In care:
Informatie obligatorie: Parola acestui serviciu: ACVARIA
Informatie obligatorie: Rubrica accesată:  HOP - Acest cuvant trebuie sa insoteasca mesajul dv pentru a va oferi raspunsul la aceasta rubrica, si nu la alta de acelasi format
Informatie obligatorie: NUME sau PSEUDONIM - Este necesar pentru a sti daca sunteti femeie/barbat si pentru a va cauta corect raspunsul publicat in arhiva. Nu raspundem la mesaje anonime
Informatie obligatorie: DATA NASTERII: ZZ - ziua, LL - luna, AAAA - anul nasterii
Informatie obligatorie: ORA NASTERII: HH.MM - HH - ora MM - minut cu aproximatie de maxim 30 minute.
Informatie obligatorie: LOCUL NASTERII: Localitate, judet. Nu mai mentionati "judetul" daca este acelasi cu orasul (de ex Galati, Cluj etc)

IMPORTANT!

  • Nu depasiti 160 de semne intr-un mesaj, altfel mesajul va fi taxat dublu.

  • Nu folositi diacritice romanesti, altfel pot aparea mesaje incomplete, indescifrabile, incompatibilitati tehnice.

EXEMPLU DE RASPUNS.

Răspunsul primit în arhivă poate fi de forma următoare:

MARIA: Urmatoarele 2 mari opozitii planetare care va vizeaza direct sunt:

  • Ianuarie-aprilie 2015 - SATURN IN OPOZITIE CU SOARELE NATAL. Descrie o perioadă în care dați piept cu mari piedici și întârzieri în proiectele dv. Mereu vă veți confrunta cu câte o problemă care amână rezultatele acestui efort, veți resimți o oarecare lipsă de orizont, vă veți simți, temporar, blocat în tot felul de opreliști. O perioadă în care răbdarea dv. va fi intens pusă la încercare. Tot ce apare în această perioadă ani, apare cu efort, așteptare și insistență. Resimțiți o puternică senzație de iritare și pesimism, nu vedeți vedea fața luminoasă a lucrurilor, ci pentru o perioadă vă veți lăsa influențat de negativism, crezând că ceea ce doriți să faceți nu se poate face. Veți spune mai des ca oricând „nu pot”, „imposibil”, „renunț”, dar este doar o probă de încercare prin care trebuie să vă demonstrați maturitatea, angajarea și seriozitatea de a vă asuma responsabilități. Rezolvarea problemelor depinde de capacitatea dv. de concentrare și de voința dv., dar și de răbdarea pe care o veți dezvolta. Trebuie să conștientizați lecțiile de viață în fața cărora sunteți pus și să trageți din tot ce vi se întâmplă o concluzie ce vă va fi de ajutor mai târziu. Este o perioadă grea, dar cu atât mai mari vor fi rezultatele la finalul acestei perioade dificile. Vă simțiți închis între niște ziduri strâmte și nu aveți curajul să vă manifestați personalitatea. Nu aveți curajul sau... nu aveți voie să o faceți, depinde de situația în care vă aflați. Viața dv. pare prinsă într-o capcană sau blocată într-o închisoare, timpul trece și nu puteți face nimic concret cu viața dv. Este doar o perioadă de repaus din cauza unor opreliști de netrecut. Vă simțiți pedepsit, oprimat, vinovat sau sancționat pentru unele probleme din trecut. Nu reușiți să străluciți ci cădeți într-o fază de penumbră. Trebuie să vă asumați vina, dacă aveți vreuna, și să acceptați imobilitatea la care sunteți supus. Este o perioadă de pasivitate prelungă în care vi se pare că nu ajungeți nicăieri. E doar o stare de așteptare.
  • Mai-iunie 2015 - JUPITER IN TRANZIT OPUS MERCUR NATAL. Descrie o perioadă dificilă în plan comunicațional. Ați putea avea șansa de a lua legătura cu persoane care vorbesc în altă limbă dar să remarcați că nu vă puteți înțelege eficient cu aceștia. Călătoriile sunt riscante, evitați-le în această perioadă. Afacerile merg prost, situația financiară scârțâie iar interacțiunea dv. cu lumea este deficitară. Nu investiți sume mari în cumpărăturile acestor perioade pentru că se vor dovedi a fi afaceri proaste. Parcă v-ați împotmolit într-un impas de care nu puteți trece și nici nu puteți exprima prin cuvinte ceea ce vi se întâmplă. Relațiile cu frații sau cu persoanele tinere sunt dificile. Nu sunteți la maximum de randament intelectual, deci puteți lăsa o impresie mai proastă asupra capacităților dv. Eventualele confruntări intelectuale – conversații, examene, concursuri, conferințe – nu vor fi trecute cu notă maximă pentru că nu vă puteți concentra eficient. Puteți fi impulsiv în judecată, luați decizii fără a fi suficient informat, pierdeți din vedere detaliile cele mai importante și nu prea îi ascultați pe ceilalți. Sunteți intolerant, exagerat, atras de calomnie și minciună, ceea ce vă poate aduce probleme.

Sus

IMPORTANT DE STIUT INAINTE DE A TRIMITE MESAJUL!
Acesta NU este un serviciu gratuit. Valoarea unui SMS este de
3 euro+TVA
Pentru a întelege modul în care puteti beneficia de acest serviciu, cititi mai întâi REGULAMENTUL ACESTUI SERVICIU

Număr scurt pentru SMS:
1303
Valabil in retelele:
Orange
Telekom-Mobile
Vodafone
DIGI Mobil
din România

 

<Prima pagina