<Prima pagina

ACVARIAź prezintă:
Marile schimbări***
Care sunt următoarele 2 conjunctii planetare care vă vizează direct?

IN CE CONSTA ACEST SERVICIU:

An de an, asa cum se miscă ele pe cer, planetele mari si lente de la Jupiter si până la Pluto formează diverse aspecte cu planetele de pe astrograma dv. natală. Prin acest calcul sunt scoase în evidentă cele mai importante 2 conjunctii planetare, cele mai recente fată de momentul actual, si felul în care vă influentează. Tranzitele planetare dau impulsul concret pentru ca marile evenimentele ale vietii să se manifeste. Conjuncțiile declansează evenimente puternice, intense, vizibile care obligă individul la actiune, sunt imperativul de a ajunge la țintă. Totusi, nu fiecare an din viata dv. are în program conjuncții ale planetelor lente.

Conjunctia reprezinta un unghi de 0-7 grade, adică două planete suprapuse sau la o distanta foarte mică una de alta. Este un aspect conciliator, constituind imperativul existentei umane, aducând întâlniri, interactiuni, asocieri, actiuni. Totusi conjunctiile pot avea si influente negative, în cazul în care în conjunctie este implicată o planetă dificilă: de exemplu Saturn, Uranus, Pluto - uneori si Jupiter sau Uranus - deci nu este o garantie ca o astfel de conjunctie este pozitivă, deoarece conjunctiile pot genera si complicatii.

Conjunctiile lui Jupiter se repetă ciclic o dată la 11-12 ani, iar cele ale lui Saturn o dată la 28-30 de ani, în schimb conjunctiile lui Uranus, Neptun si Pluto sunt aspecte unice in viata, deci nu aveti parte de astfel de aspecte decât rareori pe parcursul vietii.

Acest serviciu implică folosirea urmatoarelor instrumente de lucru:

  • elemente de astrologie natală si previzională ce apar pe astrograma natală

CUM APELATI ACEST SERVICIU?

1. Cititi regulamentul acestui serviciu pentru a respecta toate conditiile tehnice.
2.
Trimiteti datele solicitate prin SMS la numărul scurt 1303 după formatul obligatoriu mentionat mai jos.
3. Mesajul trimis prin SMS la aceastaă rubrică trebuie să aibă obligatoriu următoarea formă:

ACVARIA SCHIMBARI NUME DATA NASTERII ZZ.LL.AAAA HH.MM LOC JUDET
(Exemplu: ACVARIA SCHIMBARI MARIA 24.05.1968 11.35 AM Pitesti, PH)

In care:
Informatie obligatorie: Parola acestui serviciu: ACVARIA
Informatie obligatorie: Rubrica accesată: SCHIMBARI - Acest cuvant trebuie sa insoteasca mesajul dv pentru a va oferi raspunsul la aceasta rubrica, si nu la alta de acelasi format
Informatie obligatorie: NUME sau PSEUDONIM - Este necesar pentru a sti daca sunteti femeie/barbat si pentru a va cauta corect raspunsul publicat in arhiva. Nu raspundem la mesaje anonime
Informatie obligatorie: DATA NASTERII: ZZ - ziua, LL - luna, AAAA - anul nasterii
Informatie obligatorie: ORA NASTERII: HH.MM - HH - ora MM - minut cu aproximatie de maxim 30 minute.
Informatie obligatorie: LOCUL NASTERII: Localitate, judet. Nu mai mentionati "judetul" daca este acelasi cu orasul (de ex Galati, Cluj etc)

IMPORTANT!

  • Nu depasiti 160 de semne intr-un mesaj, altfel mesajul va fi taxat dublu.

  • Nu folositi diacritice romanesti, altfel pot aparea mesaje incomplete, indescifrabile, incompatibilitati tehnice.

EXEMPLU DE RASPUNS.

Răspunsul primit în arhivă poate fi de forma următoare:

Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct sunt:

  1. In IULIE 2015 - Jupiter in tranzit prin Leu in conjunctie cu Jupiter natal - Incepe un nou ciclu jupiterian în viața dv., aducând noul și energia benefică în toate planurile vieții. Este recomandabil să nu începeți nimic nou sau important pentru viața dv. cu câteva luni înainte de începutul unui nou ciclu jupiterian, ci să lăsați cele mai importante evenimente, decizii, direcții, inițiative, proiecte pentru momentul imediat următor acestei conjuncții. Evitați să faceți mutări spectaculoase, să luați decizii capitale în perioada dinaintea acestui eveniment astrologic, ci lăsați totul pentru acest moment benefic de care nu aveți parte decât o dată la 12 ani. Este ca și cum, după 12 ani de evoluție, vă nașteți din nou, oferindu-vă o nouă șansă de progres pe toate planurile, o nouă porție de energie și curaj pentru a vă înfăptui planurile cele mai importante. Veți simți că viața dv. capătă o altă perspectivă, mai luminoasă, mai optimistă, deci profitați de energia lui Jupiter ce se va resimți începând cu lunile specificate. Ați putea deveni mult mai interesat de legislație, justiție, medicină, religie, spiritualitate, esoterism. filosofie, limbi străine, cultură, călătorii, turism. Poate fi un moment bun pentru o călătorie important㠖 peste hotare – pentru începerea unui nou studiu, pentru extinderea orizonturilor culturale și geografice, pentru contacte cu biserica sau religia, pentru descoperirea unui nou domeniu de studiu, pentru lecturi deosebite, pentru întâlnirea cu un ghid spiritual, pentru descoperirea unei noi vocații sau a unui nou ideal de credință, pentru descoperirea misiunii acestei vieți, pentru șanse deosebite, pentru distracții, petreceri, timp liber, sport, turism, excursii, vânătoare, pentru victorii în procese, pentru intrarea la facultate sau pentru o nouă specializare, pentru emigrare sau mutare în străinătate, pentru schimbări majore de destin, pentru începuturi majore, pentru evenimente rare sau reformatoare. În anul în care Jupiter se întoarce la poziția sa de la naștere, poate avea loc un eveniment care vă poate schimba cursul vieții, chiar dacă nu vă veți da seama imediat de acest impact asupra dv., ci abia peste câțiva ani, când veți face o trecere în revistă a vieții dv. Totuși, există riscul ca în această perioadă să vă lăsați cuprins de un exces de zel, făcând totul mai mult decât ar trebui: cheltuieli excesive, exces de zel, excese alimentare, excese de tot felul.
  2. In 2015 - Uranus in tranzit prin Berbec in conjunctie cu Saturn natal - indică o stare de eliberare de unele blocaje anterioare. Simțiți nevoia să ieșiți din tiparele după care v-ați ghidat până acum și să vă exprimați propria voință cu mai multă energie. Ieșiți din anonimat și nu mai suportați limitele lumii în care trăiți. Vă este greu să vă mai supuneți regulilor și șabloanelor societății și doriți să vă exprimați punctul de vedere personal cu deplină fermitate. Vă ridicați pentru drepturile dv., nu mai acceptați oprimarea de nici un fel, sunteți pregătit pentru o revoluție prin care să înlăturați limitele impuse de alții. Sunteți greu de supus în această perioadă, pentru că energia dv. dă în clocot, gata să răstoarne regimuri bine consolidate. Sunteți dornic să înlăturați cenzura impusă de alții, să schimbați reguli și să vă detașați de tot ceea ce vă ținea închis. Nu este chiar atât de ușor să răsturnați ordinea actuală. Vă puteți aștepta la surprize în plan socio-profesional: accelerarea unor proiecte ce păreau să stagneze sau înlăturarea unor piedici. Tânjiți după propria libertate și acceptați cu greu constrângerile celorlalți. Zidurile lumii în care trăiți vă apasă și veți răbufni curând printr-o explozie de personalitate prin care vă ridicați pentru drepturile dv. Este momentul propice eliberării dv. de trecut, de limite, de autoritatea altora. Timpul capătă alt ritm pentru dv. acum, și treceți de la o viață lentă, cu tot felul de piedici - la un ritm mai accelerat, intrați din vechi direct în noul unei alte vieți. Este un moment bun pentru începerea unei noi căi profesionale, pentru deblocarea frânelor care nu vă permiteau evoluția spre unele țeluri personale, pentru începerea unei noi cariere, pentru grăbirea unor aspecte ce înaintau prea lent, pentru schimbare de mentalitate – de la rigiditate și conservatorism la modernitate și înnoire – pentru depășirea unor mari blocaje anterioare, pentru întinerire – la chip sau la spirit – pentru acceptarea noului în viața dv.

Sus

IMPORTANT DE STIUT INAINTE DE A TRIMITE MESAJUL!
Acesta NU este un serviciu gratuit. Valoarea unui SMS este de
3 euro+TVA
Pentru a întelege modul în care puteti beneficia de acest serviciu, cititi mai întâi REGULAMENTUL ACESTUI SERVICIU

Număr scurt pentru SMS:
1303
Valabil in retelele:
Orange
Telekom-Mobile
Vodafone
DIGI Mobil
din România

 

<Prima pagina