<Prima pagina

ACVARIA® prezintă:
Curierul destinului***
Răspuns la întrebările dv. existentiale, din orice plan al vietii.

Cea mai veche si cea mai cautata rubrica este cea de INTREBARI SI RASPUNSURI legate de viitor, destin, viata, diverse probleme, nelamuriri, dileme din viata personala. Aceasta rubrica functionează încă din anul 2000, sub diverse forme, si este cel mai solicitat serviciu Acvaria.

IN CE CONSTA ACEST SERVICIU:

CURIERUL DESTINULUI oferă răspunsuri directe la întrebările dv. personale din orice plan al existentei: financiar, profesional, cariera, sentimental, familial etc. Cu ajutorul informatiilor oferite de astrograma dv. natala si de cartile de Tarot, Acvaria va va descrie o posibila directie a problemelor cu care va confruntati, un sfat folositor, in cazul in care aveti nevoie, o viziune asupra viitorului, o predictie despre cum pot evolua lucrurile de acum incolo in situatia care va preocupa, la ce sa va asteptati, cum se pot desfasura evenimentele in viitor sau alte detalii ce pot aparea in consultarea acestor cai esoterice special pe cazul dv.

Acest serviciu implică folosirea mai multor instrumente de lucru:

 • elemente de astrologie natală si previzională ce apar pe astrograma natală

 • consultatrea mai multor tipuri de carduri-oracol de tarot

 • lucrul cu cristalele cu efectele cele mai puternice in acest scop, ca instrument de suport, de meditatie, de concentrare

CUM APELATI ACEST SERVICIU?

1. Cititi regulamentul acestui serviciu pentru a respecta toate conditiile tehnice.
2.
Trimiteti datele solicitate prin SMS la numărul scurt 1303 după formatul obligatoriu mentionat mai jos.
3. Mesajul trimis prin SMS la aceastaă rubrică trebuie să aibă obligatoriu următoarea formă:

ACVARIA DESTIN NUME DATA NASTERII ZZ.LL.AAAA INTREBAREA CLARA
(Exemplu: ACVARIA CALCUL MARIA 24.05.1968 Cand imi voi intalni jumatatea?)

In care:
Informatie obligatorie: Parola acestui serviciu: ACVARIA
Informatie obligatorie: Rubrica accesată: DESTIN - Acest cuvant trebuie sa insoteasca mesajul dv pentru a va oferi raspunsul la aceasta rubrica, si nu la alta de acelasi format
Informatie obligatorie: NUME sau PSEUDONIM - Este necesar pentru a sti daca sunteti femeie/barbat si pentru a va cauta corect raspunsul publicat in arhiva. Nu raspundem la mesaje anonime
Informatie obligatorie: DATA NASTERII: ZZ - ziua, LL - luna, AAAA - anul nasterii
Informatie obligatorie: INTREBAREA CLARA: Mentionati o intrebare concisa, clara, inteligibila la care doriti raspuns.

Sus

IMPORTANT!

 • Nu depasiti 160 de semne intr-un mesaj, altfel mesajul va fi taxat dublu.

 • Nu folositi diacritice romanesti, altfel pot aparea mesaje incomplete, indescifrabile, incompatibilitati tehnice.

 • Puteti folosi prescurtari, dar sa fie inteligibile. De exemplu prof pentru profesional, sent pentru sentimental etc.

 • Folositi numele reale ale persoanelor implicate din intrebare. Daca nu doriti sa apara in mesaj, solicitati anonimatul lor cu specificatii de genul "ROG ANONIMAT" sau "FOLOSITI PSEUDONIMUL..."

EXEMPLE DE INTREBARI LA CARE VI SE POATE RASPUNDE PRIN ACEST SERVICIU:

 • întrebări din sfera profesională: Voi reusi sa ma angajez? Voi lucra in domeniul cutare? Cadne bine sa imi schimb serviciul? Cum voi evolua profesional?  Afacerea inceputa va avea succes?  Cum va merge cariera mea la anul? Voi fi promoivat la serviciu? E bine sa schimb acum locul de munca? Ce profesie i se potriveste fiului meu? Ce schimbari vor aparea in cariera? Este aceasta profesia profesia potrivita mie? s.a.m.d.

 • întrebări din sfera personala: Cand ma voi casatori? Ma voi casatori cu H? Mi-am intalnit deja jumatatea? Voi incepe o relatie cu persoana pe care o iubesc? Cutare se va intoarce la mine? Ma voi impaca cu X? Relatia mea cu Z duce intr-o directie pozitiva? Incotro merge relatia mea actuala? Relatia actuala de iubire duce spre casatorie? Voi avea copii? s.a.m.d.

 • întrebări din sfera financiara: Voi reusi sa cumpar apartamentul dorit? Voi avea probleme financikare anul acesta? Se anunta evenimente pozitive in plan financiar? Afacerea mea va fi de succes? Ma voi redresa financiar la anul?

 • întrebări legate de anumite perioade date: cum va fi anul viitor pentru mine? Ce schimbari vor veni la anul in p[lan profesional? Ce noutati vin anul acesta in plan sentimental? Cum va fi luna viitoare din pucnt de vedere fiancniar? s.a.m.d.

 • întrebări legate de alte persoane: Ce parere are seful despre mine? Ce intentii are iubitul meu B in legatura cu mine? Ce simte Y pentru mine? De ce nu ma place M? etc

EXEMPLU DE RASPUNS.

Gasiti exemple de raspunsuri în arhiva serviciului AICI

Sus

EXEMPLE DE INTREBARI LA CARE NU VI SE POATE RASPUNDE PRIN ACEST SERVICIU:

ATENTIE! ACEST SERVICIU NU POATE LA ORICE ÎNTREBARE! CITITI CU ATENTIE SI RESPECTATI INTOCMAI DETALIILE DE MAI JOS, ALTFEL VETI PRIMI - IN LOC DE RASPUNS - UN REFUZ DE GENUL "Nu raspund la aceasta intrebare, cititi regulamentul!"

 • NU    RĂSPUNDE la întrebări repetate - deci nu puneti aceeasi întrebare mai mult de o dată. Dacă ati primit deja un răspuns, acela este cel corect, chiar dacă nu vă convine, iar un al doilea pentru aceeasi intrebare riscă sa fie eronat sau să vă deruteze. Acvaria nu poate sa urmareasca răspunsurile oferite anterior dv., astfel încât nu poate face legătura cu ceea ce deja vi s-a spus, deci un al doilea răspuns vă va deruta.

 • NU RĂSPUNDE la întrebari puse în numele altor persoane gen "Cu cine se va căsători iubitul meu?" sau "Când va pleca X în străinătate?" Puneti întrebări numai în strânsă legătură cu persoana dv. si rudele de gradul I (copii, sot, părinti). Nu se acceptă întrebări puse în numele amantului, iubitului, amicului, colegului de bancă, sefului, vecinului, decât daca acestea v-au fost cerute de ei in mod expres. Tarotul intră în legătură spirituală doar cu cel care într-adevar are nevoie să afle răspunsul. Nu veti primi răspunsuri care ar putea dezvalui posibile secrete ale altor persoane!

 • NU RĂSPUNDE celor care nu au împlinit 14 ani!

 • NU RASPUNDE la mesaje cu date incorecte (date de nastere false, întrebări false, de exemplu "când mă căsătoresc", desi dv. sunteti deja căsătorit etc) altfel răspunsul va fi eronat.

 •  NU RĂSPUNDE la mai mult de 1 întrebare într-un singur mesaj. Exemplu: NU răspundem la intrebari de genul "când si cu cine mă mărit?" - doar la una dintre ele, ori "când", ori "cu cine"...

 • NU RĂSPUNDE la întrebări generale gen "Ce îmi rezervă viitorul?" - "Cum e destinul meu?" - "Voi avea noroc?" - "Imi va fi bine?" - "Ce imi puteti spune despre X?" - "Se întâmpla ceva interesant luna asta?" - "Ce e cu X?". Incercati sâ puneti intrebari la obiect, pe o temă anume, altfel si răspunsul va fi la fel de general.

 •  NU RĂSPUNDE la întrebări banale gen "Mă sună X?" - "Iau nota bună la lucrare?" - "Imi cumpăr telefon?" Incercati să vă referiti numai la lucruri cu adevărat importante! E păcat să cheltuiti 2 dolari sau euro pentru asemenea fleacuri...

 •  NU RĂSPUNDE la întrebări care cer cifre gen "Ce notă iau la lucrarea la engleză" sau "Câte kilograme va avea copilul meu"

 • NU RĂSPUNDE la întrebări confuze gen "Mă iubeste?" din care nu reiese subiectul întrebării.

 •  NU RĂSPUNDE la întrebări neclare sau incomplete.

 • NU RĂSPUNDE la întrebări multiple gen "Când mă voi căsători, dacă e străin, dacă voi fi fericită si voi avea copii?". Aici sunt de fapt 4 întrebări, alegeti doar una în fiecare mesaj, altfel vă raspundem la una singura!

 • NU RĂSPUNDE la întrebări în care sunt implicate mai multe personaje gen "Iubesc trei femei: A, B, C. Cu care rămân?" - "Ce relatie voi avea cu X, Y si Z?" - "Cunosc 3 baieti, A, B, C. Care este sortitul meu?" "Care din A sau B mă iubeste?"

 • NU RĂSPUNDE la întrebări macabre sau malitioase (legate de moarte, accidente, boli grave, ghinioane) gen "Va muri bunicul anul asta?" - "Mă asteaptă vreun accident grav?" - "Va păti ceva grav dusmanul meu" - "Se va întoarce împotriva lui X ceea ce mi-a făcut?"

 •  NU RĂSPUNDE la întrebări legate de vrăji, farmece, blesteme gen "Mi-a făcut cineva farmece?" - "Sunt vrăji făcute împotriva familiei mele?"

 • NU RĂSPUNDE la întrebări de confirmare a previziunilor oferite de alte persoane gen "Mi-a spus un astrolog ca..." sau "Mi s-a prezis cutare. Este adevarat?"

 • E bine de stiut: incercati sa dati numele reale în cadrul întrebarii, atât al dv., cat si al persoanelor implicate, pentru a nu se crea confuzii. Întrebarile care contin initiale gen X, Y, Z nu dau nici un fel de detalii despre persoana care va intereseazî, deci spuneti clar despre cine este vorba. Dacă doriti anonimatul persoanelor implicate, dati numele intreg, dar mentionati că nu doriti să apară numele.

 •  Ne rezervăm dreptul de a rectifica greselile gramaticale din mesajele dv.!

Sus

IMPORTANT DE STIUT INAINTE DE A TRIMITE MESAJUL!
Acesta NU este un serviciu gratuit. Valoarea unui SMS este de
3 euro+TVA
Pentru a întelege modul în care puteti beneficia de acest serviciu, cititi mai întâi REGULAMENTUL ACESTUI SERVICIU

Număr scurt pentru SMS:
1303
Valabil in retelele:
Orange
Telekom-Mobile
Vodafone
DIGI Mobil
din România

 

<Prima pagina