<Prima pagina

ACVARIA® prezintă:
Aspectul anului***
Ce aspect planetar major influentează perioada actuală sau imediat următoare?

IN CE CONSTA ACEST SERVICIU:

Rubrica ASPECTUL ANULUI oferă răspuns la următoarele întrebări:

  • In ce casă astrologică se află Jupiter în prezent, pentru cât timp, si care sunt domeniile care cunosc o amplificare in acest timp, pe care trebuie să puneti accent acum pentru a vă merge cel mai bine?

  • Care este aspectul planetar dominant - bun sau rău - al anului si ce poate aduce acesta în viata dv.?

Pentru aceste informatii este foarte important sa cunoasteti si ora nasterii cat mai corect posibil, altfel nu poate fi calculata pozitia lui Jupiter si casele astrologice.

Acest serviciu implică folosirea urmatoarelor instrumente de lucru:

  • elemente de astrologie natală si previuională

CUM APELATI ACEST SERVICIU?

1. Cititi regulamentul acestui serviciu pentru a respecta toate conditiile tehnice.
2.
Trimiteti datele solicitate prin SMS la numărul scurt 1303 după formatul obligatoriu mentionat mai jos.
3. Mesajul trimis prin SMS la aceastaă rubrică trebuie să aibă obligatoriu următoarea formă:

ACVARIA ASPECT ANUL DORIT NUME DATA NASTERII ZZ.LL.AAAA HH.MM LOC JUDET
(Exemplu: ACVARIA ASPECT 2015 MARIA 24.05.1968 11.35 AM Pitesti, PH)

In care:
Informatie obligatorie: Parola acestui serviciu: ACVARIA
Informatie obligatorie: Rubrica accesată: ASPECT  - Acest cuvant trebuie sa insoteasca mesajul dv pentru a va oferi raspunsul la aceasta rubrica, si nu la alta de acelasi format
Informatie obligatorie: ANUL DORIT -  Mentionati anul la care doriti sa se raporteze acest calcul.
Informatie obligatorie: NUME sau PSEUDONIM - Este necesar pentru a sti daca sunteti femeie/barbat si pentru a va cauta corect raspunsul publicat in arhiva. Nu raspundem la mesaje anonime
Informatie obligatorie: DATA NASTERII: ZZ - ziua, LL - luna, AAAA - anul nasterii
Informatie obligatorie: ORA NASTERII: HH.MM - HH - ora MM - minut cu aproximatie de maxim 30 minute.
Informatie obligatorie: LOCUL NASTERII: Localitate, judet. Nu mai mentionati "judetul" daca este acelasi cu orasul (de ex Galati, Cluj etc)

IMPORTANT!

  • Nu depasiti 160 de semne intr-un mesaj, altfel mesajul va fi taxat dublu.

  • Nu folositi diacritice romanesti, altfel pot aparea mesaje incomplete, indescifrabile, incompatibilitati tehnice.

EXEMPLU DE RASPUNS.

Răspunsul primit în arhivă poate fi de forma următoare:

MARIA 24.05.1968
- Din noiembrie 2009 pana in octombrie 2010: Jupiter trece prin casa XI, deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de prieteni, relatii, societate, lume, distractii, umor, originalitate, calatorii, planuri de viitor, dorinte, sperante, vise, independenta, libertate, capacitate de integrare in grup, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consiliere, spatiu, publicitate, umanitate. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.)
- EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2010 este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN PE ASCENDENT indica o perioada importanta din viata dv. de care aveti parte doar o data la 28 de ani. Se poate spune ca acum faceti cunostinta cu noua dv. identitate: mai matura, mai serioasa, mai asezata, trecand cu bine de marile incercari ale primilor ani de viata. Acum drumul dv. capata stabilitate, temelie, securitate, fara a mai avea parte de schimbari sau cutremure frecvente. Viata dv. se aseaza pe un fundament solid. Lumea vede in dv. un om de incredere, credibilitatea dv. creste dar si responsabilitatile ce va revin. Vi se incredinteaza sarcini importante, luati pe umerii dv. obligatii mai grele, asa cum i se cere unui om adult, deci nu va mai puteti juca cu viata dv. Ati depasit perioada experientelor, acum stiti incotro se indreapta viata dv. deci trebuie sa va implicati serios. Sunteti mai constiincios, mai muncitor si mai silitor ca oricand, va asumati responsabilitati dificile, constient ca numai de dv. depinde sa le indepliniti cu succes. Sunteti mult mai precaut, nu mai aveti curajul sa va avantati in directii incerte, ci cautati numai stabilitatea. Ati depasit entuziasmul si nebunia tineretii, si cautati un teren sigur pe care sa evoluati. Nu va mai place nesiguranta, aventura, ci va claditi o viata mai sigura. Sunteti mai rabdator, mai increzator in fortele proprii, se vede ca ati invatat lectiile majore ale vietii, si nu va temeti de provocari. Ati atins pragul de maturitate mult asteptat, de care acum puteti fi mandru. Nimeni nu va mai spune acum ca nu stiti ce vreti sau nu stiti ce faceti, dimpotriva, respectul lumii creste si lasati o impresie buna: de om responsabil, matur, serios, intelept. Incepe o noua viata pentru dv., dar sunteti pregatit pentru orice.

IMPORTANT DE STIUT INAINTE DE A TRIMITE MESAJUL!
Acesta NU este un serviciu gratuit. Valoarea unui SMS este de
3 euro+TVA
Pentru a întelege modul în care puteti beneficia de acest serviciu, cititi mai întâi REGULAMENTUL ACESTUI SERVICIU

Număr scurt pentru SMS:
1303
Valabil in retelele:
Orange
Telekom-Mobile
Vodafone
din România

 

<Prima pagina