<Prima pagina

BINE AI VENIT! Eu sunt gazda ta in acest spatiu misterios!
Numele meu este Dana Mîndru, iar pseudonimul meu esoteric este ACVARIA.
Sunt jurnalist de profesie, web editor al siteului www.acvaria.com
Studiez tarotul și astrologia din 1995, cristalele din 2002, terapia cu îngeri din 2014. Din 1997 ofer consultanță esoterică (astrologie-tarot) și din 1999 dezvolt din pasiune siteul www.acvaria.com în care găsiți sute de articole din sfera mea de lucru si interes: astrologie, horoscop, tarot, cristale, interpretarea viselor, feng-shui... 

CV-ul meu detaliat poate fi consultat
AICI

Cuvânt înainte...

Data nasterii nu e doar parte din CNP-ul tău... nu este doar cauza aniversărilor costisitoare din fiecare an... nu este originea depresiei la adăugarea unui nou an la vârstă! Data nasterii esti... TU!

Nici nu bănuiești câte are de transmis o banală dată de nastere despre tine! Prin răspunsurile pe care ți le va oferi, astrologul îți deschide astfel o primă poartă spre auto-cunoaștere, trecând dincolo de generalitățile unui simplu horoscop sau ale zodiacelor arhi-cunoscute. Pe acestea deja le cunoști din cărți și reviste, nu vei auzi de ele aici, sunt detalii culese sub impulsul dorintei tale de informare, dar sigur te-ai întrebat de multe ori: "Ce reprezint? O zodie si atât?"

Nu ești doar atât! Despre tine se pot scrie cărți întregi, o lungă și complicată legendă personală. Istoria ta încape în semnele unei astrograme, care demonstrează că ești mai mult decât nativul dintr-o anumită zodie, cu defecte și calităti. Ești o entitate singulară, specială, aparte, născută pe coordonate unice ale spațiului și timpului pe acest pământ, iar informațiile profesioniste pe care le poți obține aici arată cu adevărat cine ești!

Sunt sigură că ai zeci de întrebări care te frământă. Nu am nici o îndoială că ești si tu, ca oricine, interesat de ce îți aduce viitorul. Bănuiesc că nu ai înțeles multe aspecte din trecutul tău și ești de multe ori derutat când privești spre viitor. Dar dacă ți-aș spune că multe din aceste nelămuriri au explicații și răspunsuri chiar pe harta ta astrală, nu ai dori oare să ridici puțin cortina și să tragi cu ochiul? Așa ai putea afla ce se petrece pe scenă înainte ca piesa să înceapă! Sunt informații ce vorbesc numai despre tine! Te descriu chiar pe tine! Totul este personalizat, calculat si analizat pe baza datelor tale astrale, deci adresat direct ție.

Nici măcar nu e nevoie să fii aici, față în față cu mine, ca să-ți dezvălui tainele! Dacă vrei, sigur, ești invitat cu drag sa vorbim fata in fata, dar pentru un astrolog, data nașterii spune mai multe despre un om decât ar povesti el o zi întreagă! Ajunge doar să vrei să comunici cu mine în astral, să-ți deschizi sufletul cu sinceritate și să îmi oferi încrederea ta!

Îți respect intimitatea, nevoia de confidențialitate, dorința de a afla informații chiar și sub umbra anonimatului. Știu că dincolo de cuvinte ești Tu, cu tot universul tău de întrebări și necunoscute, cu vibrația datei tale de naștere, iar acestea sunt de ajuns pentru a lega o relație deschisă și sinceră.

Când dorești, te invit să-ți clarifici nelămuririle și derutele personale cu o reală dorintă de a te cunoaște, fără a transforma acest demers într-un simplu amuzament. Concentrează-te! Nu te juca! Răspunsul ți se relevă numai dacă ai nevoie de el si dacă îl ceri cu sinceritate!

Esti pregătit? Atunci alege forma în care îți pot fi de folos începând din acest moment. Începe de AICI.

DESTINUL FIE BUN CU TINE!

Dana Mîndru - ACVARIA

 

>

<Prima pagina