<Prima pagina

Horoscop previzional (document scris)

Disponibilitate: SE PRIMESC COMENZI CONFORM DATELOR DE MAI JOS.

Ce contine? | Cum/cand primesc raspunsul?
Cat costa/cum platesc? | Cum comand?

ÎN CE CONSTĂ CONSULTAȚIA?

Este vorba de un text detaliat - peste 20 de pagini A4 - ce descrie atmosfera astrala a urmatoarelor luni din viata dv. plecand de la compararea hartii dv natale - pozitia planetelor la nastere - cu tranzitul actual al planetelor peste harta dv. pentru perioada mentionata. Prin aspectele pe care le formeaza pe astrograma dv., in mersul lor ciclic prin zodiac, planetele influenteaza diverse planuri ale existentei, in bine sau... in rau, iar aceste predispozitii vor fi descrise detaliat in horoscopul previzional. Sunt studiate aspectele planetare majore din perioada aleasa de dv. si tranzitul planetelor peste harta dv. natala. Toate aceste informatii reprezinta posibile orientari, predispozitii, previziuni pentru perioada urmatoare, detalii ce va vor ajuta sa intelegeti mai bine pe ce nivel va aflati acum - ce anume va influenteaza viata in acest moment - si incotro va indreptati in perioada urmatoare. Mai concret: "ce va asteapta in urmatoarele luni?" Unele aspecte se refera strict la perioada solicitata de dv., altele pot fi de durata si deci horoscopul va contine si previziuni pentru o perioada mai lunga de timp (de la 2 pana la 7 ani)

Avertisment: nu va garantam ca perioada urmatoare va fi perfecta, deci va anuntam din start ca un horoscop previzional poate descrie si posibile probleme, necazuri, probe de incercare, blocaje, dar veti avea avantajul de a fi avertizat, ca sa faceti fata cu brio acestor momente critice. Un an de zile contine si aspecte negative grave, si aspecte pozitive excelente, deoarece nu exista o perioada 100% rea sau 100% buna! Apeland la acest serviciu, va asumati efectele psihice pe care aceste predictii astrologice le pot avea asupra dv. Ca atare va avertizam ca perioada urmatoare poate contine si aspecte planetare dificile, grele, care va pot pune la incercare, deci comandati acest studiu numai daca sunteti pregatiti sa stiti aceste lucruri, conform previziunilor astrologului!

Atentie: Un horoscop previzional NU CONTINE detalii de genul: nume de persoane implicate, litere, initiale, localitati, cifre, date sau zile exacte legate de evenimentele care ar putea fi prezentate in horoscop, deci NU comandati acest horoscop daca va asteptati sa raspunda la intrebari concrete de felul: cand ma voi casatori, cu cine, cati copii voi avea, ce serviciu voi avea, cati bani voi avea etc.  Un horoscop previzional nu raspunde la intrebari de acest fel! Pentru raspunsuri la intrebari concrete, apelati la CONSULTATIA IN DIRECT - 30 DE MINUTE LA TELEFON

Sus

CUM SI CAND PRIMESC RASPUNSUL?

Veti primi horoscopul ca document atasat prin email in cateva zile (aprox 7-10 zile) dupa ce contravaloarea acestui serviciu ajunge la destinatie.
Data aproximativa a expedierii textului va va fi anuntata la confirmarea primirii contravalorii serviciului.

CAT COSTA? CUM PLATESC?

Preturile si modalitatea de plata difera in functie de tara in care locuiti:

PENTRU ClientII din Romania:

Horoscopul previzional
Pe 1 AN costa 150 RON | Pe 2 ANI costa 275 RON | Pe 3 ANI costa 375 RON
Veti achita contravaloarea acestui serviciu IN AVANS PRIN TRANSFER BANCAR dupa coordonatele de plata transmise prin email la primirea comenzii.

PENTRU ClientII din strainatate:

Horoscopul previzional:
Pe 1 AN costa 50 EUR | Pe 2 ANI costa 75 EUR | Pe 3 ANI costa 100 EUR
Veti achita contravaloarea acestui serviciu IN AVANS prin serviciul de transfer de bani WESTERN UNION pe o adresa ce va va fi transmisa prin email dupa ce vom primi mesajul dv. de comanda.

Sus

CUM COMAND?

Trimiteti comanda dv. la adresa de email contact(arond)acvaria.com
Scrieti adresa corect pentru a lua legatura cu noi, inlocuind (arond) cu @
Formatul adresei de email este modificat pentru a limita spamurile!

COMANDA DV TREBUIE SA CONTINA OBLIGATORIU URMATOARELE INFORMATII:

COMANDA HOROSCOP
NUMELE SUBIECTULUI
DATA NASTERII SUBIECTULUI
: ZI-LUNA-AN
ORA NASTERII
- hh:mm AM/PM - cat mai exact posibil, cu aproximatie de maximum 30 minute

LOCUL
NASTERII: oras/comuna/judet/tara
ADRESA DE EMAIL
unde dorit
i sa va trimitem confirmarea primirii comenzii si, in final, analiza astrologica, deci mentionati un mail functional!

ACCEPTUL DV. DE A ACHITA ACEST SERVICIU IN AVANS

EXEMPLU DE COMANDA CORECTA:

COMANDA HOROSCOP PREVIZIONAL PENTRU: 12 LUNI/24 LUNI ETC
Nume: MIHAI POPESCU
DATA NASTERII 24.05.1977
ORA NASTERII 15:45 PM
LOCALITATEA NASTERII: Braila
INTERVALUL DE ANALIZAT:1.01.2016-31.12.2016
Email de contact:......
Acceptul de plata: Da, voi achita acest serviciu in avans prin transfer bancar

Sus

 

<Prima pagina