<Prima pagina

Declarație de credință...

 

Eu, Acvaria, sunt o ferventă luptatoare împotriva asocierii acestor domenii de cunoaștere și dezvoltare personală cu practicile magice și vrăjitorești. Astrologia, tarotul, onirologia NU au nicio legatură cu magia sau vrăjitoria.

DA, cred cu tărie în Dumnezeu, în forța Sa supremă, în inspirația pe care mi-o dă în ceea ce fac. Simt ca El a hotărât pentru mine această cale, chiar dacă m-am împotrivit să merg pe ea, pentru că alesesem inițial o cu totul altă cale în viață. Tot aici m-am întors, altfel nu aș fi avut acele porniri inexplicabile spre domenii despre care, la început, nu știam nimic. Mă bucur de forța lui Dumnezeu în tot ce mă înconjoară: în aer, apă, soare, lună, stele, pământ...

DA, cred în karmă și vieți anterioare pe care încerc necontenit să le explorez și să dau explicații la întrebarea perpetuă "de ce eu?". Simt că înțeleg din ce în ce mai bine de ce mi s-au dat anumite lucruri în viață și de ce altele - nu. Prin studiu, astrologia mi-a oferit multe răspunsuri, dar mi-a ridicat și multe alte întrebari.

DA, cred în destin, în misiunea personală a fiecărui om pe pământ, în "ce ți-e scris".

DA, cred în energia binefăcătoare și protectoare a cristalelor... port permanent câteva pietre semi-prețioase la mine și simt cum prezența lor mi-a deschis căi miraculoase si nebănuite.

DA, cred în îngeri și arhangheli, în puterile cerești ce ne sunt aproape și sunt oricând dornice să ne ajute. Cer ajutorul lor în munca mea și mă deschid în fața lor ca un canal curat și pur de energie și lumină. Ceea ce transmit oamenilor prin cuvântul scris sau vorbit este mesajul divin care ajunge la dv. de la ei, de la îngeri. Mă bazez pe clar-cunoaștere și clar-viziune, cele două canale pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului.

Eu NU cred  în magie, farmece, vrăji! NU cred  că suntem cu toții o lume de "vrăjiți sau blestemați" și că am avea nevoie de dezlegători pentru a ne face viața mai bună! NU sunt de acord cu aceste practici și încerc, pe toate căile, să fac lumea să înțeleagă că originea problemelor poate fi găsită în amprenta noastră spirituală. Cred că rezolvarea problemelor este numai în noi, în energia pozitivă a pământului, în puterea lui Dumnezeu, în fortele minunate ale naturii. Dacă dv. sunteți convins că problema dv. este efectul unei vrăji, vă rog, NU apelați la mine, pentru că NU voi fi de acord cu ipoteza dv.

Ca astrolog, NU vă voi spune că problema dv. are cauze oculte, decât dacă acest lucru chiar apare ca avertisment în citirile mele. În consultațiile mele NU veți primi referiri la dușmani ascunși care vă fac farmece, ci întotdeauna vă voi oferi explicații logice pe marginea unor configurații astrale care au declanșat problemele dv. actuale și pe marginea unor mesaje simbolice traduse prin instrumentele la care am acces: cărți-oracol, vise, citiri angelice.

Astrologia și tarotul NU vă schimbă viața. NU vă obligă să faceți lucruri cu care nu sunteți de acord. NU intervin în destinul dv. Sunt sunt doar o formă de cunoaștere, niște instrumente pure de lumină pentru a vă ajuta să evoluați spiritual. Prin ele deschideți o poartă spirituală spre voi înșivă și spre divinul din voi, pentru a vă cunoaște mai bine și a înțelegeți "DE CE?": de ce vi se întâmplă toate acestea, de ce nu puteți ajunge la visul dorit, de ce nu merg lucrurile normal în viața dv.?

Eu NU ghicesc, asa cum greșit ați fi tentati să catalogați această ocupație, ci traduc niște simboluri dintr-un limbaj la care dv. nu aveți acces într-unul comun. NU apelați la ajutorul meu sperând ca eu vă pot rezolva problema peste noapte. NU vă așteptați ca, după ce ați primit sfatul astrologului viața dv. sa se echilibreze brusc, pentru că după vizita la astrolog, începe demersul dv personal de reconstrucție, în funcție de detaliile primite. Astrologul NU ia decizii în locul dv.! Astrologul NU intervine în căile pe care le veți urma! Astrologul NU judecă ceea ați făcut! Astrologul este un teoretician care vă explică ce vi se întâmplă, este o oglindă sinceră care vă arată cine sunteți, ce faceți, ce decizii luați, de ce sunteți capabil, cât de multe resurse pozitive aveți la dispoziție pentru o viață împlinită. Astrologul e omul imparțial care vă asculta povestea și atrage atenția asupra acelor aspecte pe care nu (vreți să) le vedeți

Nu uitați: astrologia, tarotul, onirologia NU rezolvă problemele cu care vă confruntați când bateți la ușa mea, ci doar vi le explică, le scoate în evidență punctele-cheie.

Felul cum vă construiți viața și felul în care luați deciziile depind numai de dv. Avem cu toții liber arbitru, discernământ și rațiune pentru a ne clădi viața conform propriilor alegeri!

Destinul fie bun cu dumneavoastră,
asa cum a fost si cu mine!
ACVARIA

<Prima pagina